Con Susie Bogdanowicz (Glass Hammer-Usa)Virgiliobettinaglio On  Susie Bogdanowicz 2018

Susie Bogdanowicz 2018

Posted on

susie bogdanowicz Retro hardhout vloeren van Appalachian
Verlangen naar een hardhouten grond die heeft een afgezaagde look en is zacht gladgestreken door voetsporen? De Bevloering van de Appalachian biedt onthulde twee collecties te sussen de smaak? Wijngaard en afgezaagde.

Er? t iets mysterieuze over ouderwetse hardhout vloeren. Het bevat de merken van jaren van bijstaan een familie. Die? s klassiek mooi, en het is één gemeenschappelijkheid in een huis die kan overstijgen talrijke perioden en trends van uw tijd.

Glass Hammer Shadowlands Review And Interview At Musical Discoveries  Susie Bogdanowicz 2018

Glass Hammer Shadowlands Review And Interview At Musical Discoveries Susie Bogdanowicz 2018 by www.musicaldiscoveries.com

Appalachian? t Wijngaard collectie is gekenmerkt door een unieke kleuring proces te accentueren de bands en bands van esdoorn, berk en hickory hout . Het resultaat is een gepolijst ogende stukje geschiedenis.

susie bogdanowicz Als u liever een vloer met diepte en dimensie met dynamische kleurvariaties, Pomerol brieste Berk is echt verbazingwekkende hardhout met tinten van de Najaarsspanner en verbrand sienna. In tegenstelling tot sommige van de andere mensen in deze collectie, het? h beschikbaar in 5 1/2 inch planken. Als je liefde licht vloeren, de butterscotch-gekleurde Chablis Maple vloer is eigenlijk een fijne besluit, en is beschikbaar in de 6? inch planken die typische met de collectie van de wijngaard.

Glass Hammer - Rosfest 2015 - Rajaniemi Photography  Susie Bogdanowicz 2018

Glass Hammer – Rosfest 2015 – Rajaniemi Photography Susie Bogdanowicz 2018 by photos.smugmug.com

Con Susie Bogdanowicz (Glass Hammer-Usa)Virgiliobettinaglio On  Susie Bogdanowicz 2018

Con Susie Bogdanowicz (Glass Hammer-Usa)Virgiliobettinaglio On Susie Bogdanowicz 2018 by img00.deviantart.net

De afgezaagde collectie van Appalachian is beschikbaar in esdoorn, eik en Hickory soorten, en wordt geleverd met een prachtige scala gepolijst overeenkomstig hout. Elke planken is hand-gebeeldhouwd en afgeschuinde zodat de vloer oppervlakken hebben een sierlijke zachtheid naar hen. De verzameling is beschikbaarin acht stijlen.

Afgezaagde Herfstmaanden Vista is vervaardigd uit Maple, en heeft een zachte, satijnachtige fysieke verschijning, met een koperachtig kleur vergelijkbaar gedaald verlaat die begeleiden de veranderende seizoenen. ‘S morgens Blush is een andere show-stop met een rijke rode die veronderstelt de kleinste hint van Bourgondië. Meest planken hieruit collectie komen in 4? breedtes van de duim met een? inch dichtheid.

Glass Hammer - Rosfest 2015 - Rajaniemi Photography  Susie Bogdanowicz 2018

Glass Hammer – Rosfest 2015 – Rajaniemi Photography Susie Bogdanowicz 2018 by photos.smugmug.com

Als u? re overweegt een hardhouten vloeren kopen, kunt u overwegen contact een geautoriseerde Appalachian koopman en installatie specialist. susie bogdanowicz Zij zullen helpen u doorloop kleur opties, bespreken garanties, en kwam zorgen de vloer kunnen geïnstalleerd correct. U al bewonderen vloeren die weerstond de tand des tijds. Jou moet evenals!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *